מבצעי ראש השנה ברשת פרופקטורי לזמן מוגבל!

מתחברים וצוברים נקודות כסף לרכישה הבאה.

מבצעי ראש השנה ברשת פרופקטורי לזמן מוגבל!

מתחברים וצוברים נקודות כסף לרכישה הבאה.


עוגת שוקולד עשירה בחלבון (ללא גלוטן)


*רכיבים:*

לעוגה:

  • כוס שוקולד צ’יפס ללא סוכר או ממתיק מלאכותי 
  • חצי כוס שמן/ חמאת קוקוס
  • 3 ביצים אורגניות  L
  • חצי כוס אבקת קקאו אורגני
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית מלח 
  • 2 סקופים של אבקת חלבון אופטימום גולד בטעם שוקולד אגוזי לוז (נוטלה)

לגנאש שוקולד:
  • כוס שוקולד צ’יפס (ללא סוכר או ממתיק מלאכותי)
  • חצי כוס חלב קוקוס

*הוראות הכנה:*
  • להמיס את השוקולד עם חמאת הקקאו או השמן.
  • בקערה נפרדת לערבב את הקקאו, תמצית וניל, מלח וביצים.
  • להוסיף את השוקולד המומס ולערבב.
  • להעביר לתבנית משומנת ל155 מעלות למשך כ35 (יש לשים לב לפי סוג התנור לזמן האפייה כך שהעוגה לא תצא אפויה באופן מלא אלא במרקם Medium Rare)
  • לגנאש: יש להמיס את השוקולד עם החלב קוקוס ולשפוך מעל העוגה.

רוצים לקבל מבצעים והטבות לפני כולם?

רוצים לקבל טיפים בנושאי אימוני ותזונה?

הירשמו לניוזלטר שלנו:



עוגת שוקולד עשירה בחלבון  (ללא גלוטן)
logo בניית אתרים