עוגת שוקולד עשירה בחלבון (ללא גלוטן)
23/8/2021
*רכיבים:*
לעוגה:
- כוס שוקולד צ’יפס ללא סוכר או ממתיק מלאכותי
- חצי כוס שמן/ חמאת קוקוס
- 3 ביצים אורגניות L
- חצי כוס אבקת קקאו אורגני
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/4 כפית מלח
- 2 סקופים של אבקת חלבון אופטימום גולד בטעם שוקולד אגוזי לוז (נוטלה)
לגנאש שוקולד:
- כוס שוקולד צ’יפס (ללא סוכר או ממתיק מלאכותי)
- חצי כוס חלב קוקוס
*הוראות הכנה:*
- להמיס את השוקולד עם חמאת הקקאו או השמן.
- בקערה נפרדת לערבב את הקקאו, תמצית וניל, מלח וביצים.
- להוסיף את השוקולד המומס ולערבב.
- להעביר לתבנית משומנת ל155 מעלות למשך כ35 (יש לשים לב לפי סוג התנור לזמן האפייה כך שהעוגה לא תצא אפויה באופן מלא אלא במרקם Medium Rare)
- לגנאש: יש להמיס את השוקולד עם החלב קוקוס ולשפוך מעל העוגה.
רוצים לקבל מבצעים והטבות לפני כולם?
רוצים לקבל טיפים בנושאי אימוני ותזונה?
הירשמו לניוזלטר שלנו: